Lasiovet eri tiloissa

Perinteisiä laakaovia korvataan yhä useammin tyylikkäillä lasiovilla. Tilaa keventävät ja tarvittaessa äänieristävät lasiovet ovat kiinnostava ja sisustuksen viimeistelevä yksityiskohta. Ilmava, haluttaessa himmeä ja näyttävä laakalasiovi viimeistelee modernin ilmeen.


Äänen eristys


Äänen eristys voi olla vaihteleva. Tässä otamme tarpeet huomioon. Kehyksettömät karmittomat lasiovet eivät eristä ääntä ja niitä käytetäänkin useimmin kylpytiloissa. Kehykselliset pienellä ohuella alumiinikehyksellä varustetut ovet voidaan varustaa ns. desibelilasilla, jonka äänen eristys saadaan hyväksi. Nämä ovet voidaan asentaa rautakaupasta saataviin perinteisiin karmituotteisiin.


Karmittomat ovet kylpytiloissa


Valmistamme ovet karmittomina. Itsekeskittävät saranat kiinnitetään suoraan seinärakenteeseen tai lasiin. Mallistomme helat ja vetimet ovat tyylikkäitä ja linjakkaita.


Laakaovi lasista


Lasisia laakalasioviamme kehystää ohut, kaunis alumiinilista. Lista tarvitaan, jotta oven äänen eristävyyttä voidaan säädellä lasilla. Saranat kiinnitetään suoraan puiseen, rautakaupasta saatavaan karmirakenteeseen. Haluttaessa karmivaihtoehtoja on myös muita.