Zeta Design Oy

Zeta Design on täysin suomalainen yritys. Tarjoamme asiakkaillemme tyylikkäitä, laadukkaita ja tilojen avaruutta lisääviä lasiratkaisuja.

  Zeta on…

  Oman designfilosofiamme mukaisesti - laadusta ja materiaaleista tinkimättä  

  …lasia

  Lasikaiteemme, neljä porrasmalliamme ja lasiset tilanjakajamme edustavat skandinaavista, näyttävää ja avaraa ajattelua. Näille on yhteistä lasin käyttö modernin tyylikkäästi.


  Lasituotteemme täyttävät viralliset määräykset, moninkertaisesti! Käytämme turvallista suomalaista tai balttialaista alkuperää olevaa lasia, jota on saatavilla useissa muodoissa ja eri tavoin muotoiltuna. 


  Emme pelkää myöskään haasteita: olemme toteuttaneet muun muassa kaarevia lasikaiteita, lasisia hissikuiluja ja viinikellareiden sisustuksia.

  …laatua

  laatua

  Asiakkaillemme näkyvä korkea laatu on peräisin teräs-, puu- ja lasiosien huolellisesta työstöstä. Valitsemme tarkoin toimittajamme, komponenttimme ja materiaalimme. Käytämme vain ETA-hyväksyttyjä (European Technical Approval) ankkurointimateriaaleja esivalmisteltujen moduulien kiinnitysankkurointiin.

  …osaamista

  osaamista

  Innovatiiviset ja ajattomat ratkaisumme perustuvat millimetrin tarkkaan, huolelliseen suunnitteluun 3D-ympäristössä. Panostamalla materiaalien sekä rakenteiden ominaisuuksien vankkaan hallintaan, voimme toteuttaa vaativia yksilöityjä kokonaisuuksia yksityiskoteihin ja julkiskohteisiin. Teemme myös yhteistyötä arkkitehtien sekä rakenne- ja sisustussuunnittelijoiden kanssa.

  Toteutuksen suunnittelussa kiinnitämme huomiota erityisesti kolmeen asiaan: tyylikkyyteen, toimivuuteen ja turvallisuuteen.

  Toimituksemme voi olla pelkkä materiaalitoimitus tai se voi kattaa myös asennuksen. Toimimme joustavasti tavalla, joka sopii parhaiten hankkeeseenne. Asennusammattilaisemme varmistavat tukevat kiinnitykset ja virheettömän lopputuloksen. Vaihtoehtoisesti asiakas voi halutessaan asentaa tuotteet itse.

  …projektinhallintaa

  projektinhallintaa

  Rakentaminen on parhaimmillaan, kun kaikkien toimijoiden saumaton yhteistyö toimii asiakkaan hyväksi. Panostamme toiminnassamme projektiosaamiseen, eli oikea-aikaiseen kanssakäymiseen arkkitehdin, sisustusarkkitehdin, rakennesuunnittelijan, projektinjohdon ja loppuasiakkaan kanssa.

  Olemme käytettävissänne juuri oikealla hetkellä, jotta eri ratkaisu- ja toteutusmahdollisuudet voidaan kartoittaa riittävän ajoissa.

  Materiaalit median käyttöön

  Pyydättehän meiltä sähköpostitse linkin median käytössä olevaan kuvapankkiimme.