Yhteystiedot

Myynti

myynti@zeta.fi

040 8262 065

Eero Virros 0400 448834

Suunnittelu ja asennusten ohjaus

Niina Rosell 040 8262053

Osoite

Zeta Design Oy
Päivänkakkarantie 10 E
FI-02270 ESPOO

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@zeta.fi

Zeta Design Oy

Zeta Design  on täysin suomalainen yritys. Tarjoamme asiakkaillemme tyylikkäitä, laadukkaita ja tilojen avaruutta lisääviä lasiratkaisuja.

  Zeta on…

  Oman designfilosofiamme mukaisesti - laadusta ja materiaaleista tinkimättä  

  …lasia

  Lasikaiteemme, neljä porrasmalliamme ja sisutuslasimme edustavat skandinaavista, näyttävää ja avaraa ajattelua. Näille on yhteistä lasin käyttö eleettömästi ja modernin tyylikkäästi. Lasituotteemme täyttävät viralliset määräykset, moninkertaisesti. Käytämme turvallista suomalaista lasia, jota on saatavilla useissa muodoissa ja eri tavoin muotoiltuna. Emme pelkää myöskään haasteita: olemme toteuttaneet muun muassa lasisia hissikuiluja, viinikellareiden sisustuksia ja hyllyköitä.


  …laatua

  laatua

  Asiakkaillemme näkyvä korkea laatu on peräisin teräs-, puu- ja lasiosien huolellisesta työstöstä. Valitsemme tarkoin toimittajamme, komponenttimme ja materiaalimme. Käytämme vain ETA-hyväksyttyjä (European Technical Approval) ankkurointimateriaaleja esivalmisteltujen moduulien kiinnitysankkurointiin.

  …osaamista

  osaamista

  Innovatiiviset ja ajattomat ratkaisumme perustuvat millimetrin tarkkaan, huolelliseen suunnitteluun 3D-ympäristössä. Panostamalla materiaalien sekä rakenteiden ominaisuuksien vankkaan hallintaan, voimme toteuttaa vaativia yksilöityjä kokonaisuuksia yksityiskoteihin ja julkiskohteisiin. Teemme myös yhteistyötä arkkitehtien sekä rakenne- ja sisustussuunnittelijoiden kanssa.

  Toteutuksen suunnittelussa kiinnitämme huomiota erityisesti kolmeen asiaan: tyylikkyyteen, toimivuuteen ja turvallisuuteen.

  Toimituksemme voi olla pelkkä materiaalitoimitus tai se voi kattaa myös asennuksen. Toimimme joustavasti tavalla, joka sopii parhaiten hankkeeseenne. Asennusammattilaisemme varmistavat tukevat kiinnitykset ja virheettömän lopputuloksen. Vaihtoehtoisesti asiakas voi halutessaan asentaa tuotteet itse.

  …projektinhallintaa

  projektinhallintaa

  Rakentaminen on parhaimmillaan, kun kaikkien toimijoiden saumaton yhteistyö toimii asiakkaan hyväksi. Panostamme toiminnassamme projektiosaamiseen, eli oikea-aikaiseen kanssakäymiseen arkkitehdin, sisustusarkkitehdin, rakennesuunnittelijan, projektinjohdon ja loppuasiakkaan kanssa.

  Olemme käytettävissänne juuri oikealla hetkellä, jotta eri ratkaisu- ja toteutusmahdollisuudet voidaan kartoittaa riittävän ajoissa.

  Materiaalit median käyttöön

  Pyydättejän meiltä sähköpostitse linkin median käytössä olevaan kuvapankkiimme.