Kaikki alkaa ideasta

sisustuslasi

Toteutus lähtee ideasta! Ja idea jalostuu parhaiten, kun sekä vaihtoehtoja että toteutustapaa mietitään yhdessä ammattilaisten kanssa. Tällöin mikään toteutusmahdollisuus ei jää vaihtoehtojen ulkopuolelle.

Kannustamme arkkitehtejä sekä sisustus- ja rakennesuunnittelijoita ottamaan meihin yhteyttä jo projektin alkuvaiheessa, jotta pystymme yhdessä löytämään projektiin parhaat tuotteet ja toteutustavat.

Toimitamme lasitusratkaisujamme myös yrityksille. Teemme
yhteistyötä myös monien rakennusliikkeiden ja rakennuttajien kanssa.

Olemme käytettävissänne projektin alusta sen loppuun asti!


Mukaan jo suunnittelun alkuvaiheessa

Lasitukset mielletään usein projektien loppuvaiheen sisutukseen liittyviksi yksityiskohdiksi. Ratkaisujen suunnittelulla ja hankinta- ajankohdalla on kuitenkin suuri merkitys. Olemme mielellämme mukana jo suunnittelun alkuvaiheessa, jotta rakenteisiin vaikuttavat seikat voidaan ottaa ajoissa huomioon. Jos lasituksen kiinnitys halutaan upottaa, eli piilottaa näkymättömiin, tai esimerkiksi jos lasia, portaita tai käsijohdetta halutaan valaista, tulee huomioida ympäröivien rakenteiden ja sähkösyöttöjen kannalta tärkeät

detaljit jo suunnitteluvaiheessa. 

3D-mallinnus suunnittelun tukena

Suunnittelemamme ratkaisut 3D-mallinnetaan arkkitehtisuunnitelman ja paikalla tehtävän tarkistusmittauksen pohjalta ja osat valmistetaan millimetrin tarkkuudella.

Lähtökohtamme on aina asiakkaalle vaivaton, huippulaatuinen toteutus

Toimitus voi olla pelkkä materiaalitoimitus tai se voi kattaa myös asennuksen. Haluamme toimia joustavasti tavalla, joka sopii parhaiten hankkeeseenne.

Huolella tehty säilyttää arvonsa

Asennusammattilaisemme varmistavat tukevat kiinnitykset ja virheettömän lopputuloksen.

Julkistilojen projektit

Toteutamme myös julkistiloihin erikoisprojekteja, joissa keskeisessä asemassa ovat portaat, lasikaiteet ja lasiseinät. Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä!

DesignHotelli Klaus K, Helsingissä Bulevardilla

Klaus K

Designhotelli Klaus K:lle toteutettiin upea lasisilta jaZeta-portaat, lasiaskelmilla. Askelmat on valaistu RGB- LED-valoilla ja ne toimivat tietokoneohjauksella. Porrasaulaa kiertävät tyylikkäät täyslasikaiteet.
Käsijohteeksi valittiin hotellin moderniin ilmeeseen sopiva lasiin
kiinnitettävä litteä RST-käsijohde.


http://www.klauskhotel.com/
Esport - Bristol kuntosali, Mikonkatu(Aikatalo)

Esport Valaistu käsijohde