Kaikki alkaa ideasta

sisustuslasi

Toteutus lähtee ideasta tai arkkitehdin kynästä. Idea jalostuu parhaiten, kun
vaihtoehtoja sekä toteutustapaa mietitään yhdessä ja mikään toteutus
mahdollisuus ei jää vaihtoehtojen ulkopuolelle

Kannustamme arkkitehtejä sekä sisustus- ja rakennesuunnittelijoita ottamaan meihin  yhteyttä jo projektin alkuvaiheessa, jotta projektiin löytyvät parhaat  mahdolliset tuotteet ja toteutustavat. 

Olemme käytettävissänne projektin alusta sen loppuun asti.


Mukaan jo suunnittelun alkuvaiheessa

Lasitukset mielletään usein loppusisustukseen liittyviksi yksityiskohdiksi. Ratkaisujen suunnittelulla ja hankinta-ajankohdalla on kuitenkin suuri merkitys, kun valinnanvaraa ratkaisuihin halutaan mahdollisimman paljon. Olemme mielellämme mukana jo suunnittelun alkuvaiheessa, jotta rakenteisiin vaikuttavat seikat voidaan ottaa ajoissa huomioon. Jos kiinnitys halutaan upottaa näkymättömiin tai lasia halutaan esimerkiksi valaista, toteutus tulisi ottaa huomioon ympäröivien rakenteiden ja sähkösyöttöjen kannalta jo suunnittelun yhteydessä.  

3D-mallinnus suunnittelun tukena

Suunnittelemamme ratkaisut 3D-mallinnetaan arkkitehtisuunnitelman ja paikalla tehtävän tarkistusmittauksen pohjalta ja osat valmistetaan millimetrin tarkkuudella.

Lähtökohtamme on aina asiakkaalle vaivaton, huippulaatuinen toteutus

Toimitus voi olla pelkkä materiaalitoimitus tai se voi kattaa myös asennuksen. Haluamme toimia joustavasti tavalla, joka sopii parhaiten hankkeeseenne.

Huolella tehty säilyttää arvonsa

Asennusammattilaisemme varmistavat tukevat kiinnitykset ja virheettömän lopputuloksen.

Julkistilojen projektit

Toteutamme julkistiloihin erikoisprojekteja, joissa keskeisessä asemassa ovat portaat, lasikaiteet ja lasiseinät. Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä.

DesignHotelli Klaus K, Helsingissä Bulevardilla

Klaus K

Esport - Bristol kuntosali, Mikonkatu(Aikatalo)

Esport Valaistu käsijohde