ZETA-portaat

designporras

Nimikkoportaamme ZETA on premium-tason designporras ja tunnistettavalla muotokielellään upea sisustuselementti. Integroituine täyslasikaiteineen ZETA on moderni ratkaisu avaraan kahden tason kerrosasumiseen. ZETA-portaiden ilme syntyy keveästä Z-muotokielestä, ilmavasta täyslasikaiteesta sekä asiakkaan valitsemista rungon sävystä ja valitun askelmateriaalin tyylistä sekä väristä .


Integroitu täyslasikaide

ZETA-portaat toimitetaan tolpattomalla täyslasikaiteella. Kaiteessa ei ole näkyvää  kiinnitystä, vaan se on integroitu osaksi portaan linjakasta rakennetta.

Lopullinen ilme syntyy yksityiskohdista

Zeta portaan valaistus

ZETA-portaan askelmamateriaalit ovat valittavissa premium-mallistostamme. Klassinen ilme saadaan massiivi jalopuisella tai maalatulla askelmalla. Lasiaskelmat tai loft-tyyliset betoniaskelmat luovat täysin erilaisen ilmeen.Askelmat voidaan myös laatoittaa, kuten Villa Ilossa, vuoden 2012 Asuntomessujen ”Paras Talo” ja ”Paras Sisustus” -kohteessa.

Askelmien valaisu on tyylikäs tapa tuoda turvallisuutta, tunnelmaa ja valoa. Käytämme valaistukseen korkealaatuisia, testattuja LED-tuotteita, jotka on saatavilla joko lämpimällä valkoisella valolla tai osaan ratkaisuista myös värillisillä RGB LED-valoilla.

Valikoidusta suomalaisesta erikoisteräksestä valmistettu runko on teollisesti jauhemaalattu haluamaanne sävyyn. Uusina pintoina on tarjolla lisäksi lakattu puhdas teräs sekä kromi-maalaus. Rouheampaa loft-henkeä saadaan ruostutetulla (Corten) teräksellä.

ZETA on mahdollista saada suorina I-portaina sekä käännöksillä varustettuina eri kulmamuodoissaan.