DECO-portaat

DECO-portaat

Standard-puuportaamme DECO on tehty kiehtovaksi vaihtoehdoksi modernia puuporrasta etsiville. DECO puuportaan kevyt ilme on luotu sen kaideratkaisuilla. Vaihtoehtoja on kolme. DECO-portaisiin on sekä runkoon että askelmiin tarjolla lukuisia värivaihtoehtoja.
Valitse väri ja muotokieli vapaasti

Myös kaidelasien muotokieleen on valittavana runsaasti yksilöllisiä vaihtoehtoja. Laadukkaan puuportaamme runko on valmistettu valikoidusta massiivipuusta. Runkoväriksi valitaan useimmiten valkoinen, mutta valittavissa ovat myös muut värit, kuten myös kaikki petsivärikartan sävyt. Yhdistämällä runko valittuun kaidemalliin voidaan porrasta varioida lähes loputtomiin.

Lasikaiteen kolme vaihtoehtoa

DECO-portaisiin on valittavissa kolme erilaista lasikaideratkaisua.

Avaraa ilmettä etsiville tolpaton täyslasikaide on paras ratkaisu. Lasit  voidaan kiinnittää heloilla tolpattomasti reisilankun kylkeen tai ja  osassa porrasmuotoja myös sen päälle.

Matalatolppainen lasikaide

Matalatolppainen lasikaide tuo puuportaaseen modernia henkeä säilyttäen silti perinteisen tyylin. Mallisuojatussa ratkaisussa on sirot, 2/3 korkeat tolpat, joista lasi jatkuu ylöspäin itsekantavana.
Tolpallisessa kaiteessa metalliset tolpat antavat lasikaiteelle poikkeuksellista ja uudenlaista ulkonäköä.

Askelmat massiivipuuta

DECOn askelmat ovat koivua tai tammea, joka voidaan petsata tai maalata asiakkaan toiveiden mukaan. Lisää yksilöllistä ilmettä saadaan myös askelmien led-valaistuksella.