BEAM-portaat

beam

BEAM-portaiden omaleimainen ilme syntyy jykevästä keskipalkista sekä askelmien leijuvasta tunnelmasta, jota tolpaton, askelmiin kiinnitetty täyslasikaide edelleen korostaa. Terässydäminen keskipalkki verhoillaan yleisimmin puulla, mutta myös lasi on mahdollinen materiaali. Runko muodostaa käännöstasanteilla mielenkiintoisen ristikkorakenteen.

Erikoisuutena valaistus

Askelmateriaaleja sekä rungon sävyjä tai verhoilua vaihtelemalla portaan ulkoasuun  saadaan lähes rajattomasti vaihtoehtoja. Premium-mallimme BEAMin  erikoisuutena on valaistus, joka voidaan suunnata porrasvalaistuksen lisäksi keskipalkista alaspäin. Myös askelmamateriaalien valinta  korostuu portaiden ilmeeseen vaikuttavana tekijänä.

Runkopalkki materiaali vaikuttaa tunnelmaan

BEAM-portaan runkopalkki on metallisydäminen ja sen sisällä saadaan kulkemaan  portaissa mahdollisesti kulkeva sähkö. Loft-tyylissä palkki voidaan  sinkitä tai maalata, mutta useimmin se verhotaan massiivipuulla, joka  sävytetään tai maalataan toiveiden mukaan. Verhoilu voi olla myös lasia.

Kiinnitys portaiden kylkeen

BEAM-portaiden kiinnitys

BEAM-portaiden tolpaton lasikaide kiinnitetään portaiden kylkeen. Kiinnityshelat antavat suoralinjaiselle portaalle koristeellisuutta ja tukevat askelmien leijuvaa olemusta.

Askelmamateriaali määrittää tyyliä

Askelmamateriaaleja on valittavissa runsaasti. Massiivipuu maalattuna tai haluttuun sävyyn petsattuna tai vahattuna on perinteisin askelmamateriaali. Uusina materiaaleina samettinen sisutusbetoni vakioväreissään antaa rouheampaa tunnelmaa kun ilmava lasi tekee portaista keijumaisen keveät.