Askelmamateriaalit

askelma

Mallistostamme löytyy portaiden askelmiin lukuisia tyylikkäitä materiaaleja ja sävyjä. Premium-malliston portaiden ZETAn ja BEAMin askelmat voidaan valita jalopuu-, sisustusbetoni- tai lasimallistostamme. Standard-malliston AERO- ja DECO-portaiden askelmat valmistetaan jalopuusta.
Jalopuiset askelmat

Jalopuiset askelmat

Jalopuisten askelmien puulajiksi on valittavissa tammi, saarni, koivu ja pyökki. Askelmat voidaan petsata tai maalata haluttuun sävyyn.Lasiaskelmat

Lasiaskelmat

Lasiaskelmissa voidaan käyttää esim. kirkasta hieman vihertävää vakiolasia, värillistä tai värikalvotettua lasia, pintakäsiteltyä, kuten etsattua tai hiekkapuhallettua lasia tai raudatonta ja lähes väritöntä OptiWhite lasia.Sisustusbetoni

Sisustusbetoni

Sisustusbetoni on tavanomaiseen korkealujuusbetoniin verrattuna hienorakeisempaa ja kevyempää ja sillä on parempi iskunkestävyys. Askelmat on umpivärjätty ja viimeistelyhiottu samettimaiseksi. Betonin huokoinen pinta on suljettu erikoistekniikalla estämään nesteiden - myös happojen - imeytymisen.

Valmis pinta on tehty kestämään käyttöä eikä vaadi erityistä hoitoa. Sisustusbetonista on valittavana useita eri värivaihtoehtoja. Yksilöllisesti mitoitetut askelmat valetaan 3D-jyrsittyyn muovimuottiin ja raudoitetaan sitoen myös askelma- ja lasikaidekiinnikkeet yhdeksi tukirakenteeksi.

Askelmavaihtoehtoja myös ulkoportaisiin

ZETA- ja AERO-portaisiimme on saatavilla myös ulos sopivia vaihtoehtoja. ZETA portaisiin soveltuvat harmaa graniitti ja kestopuu. Aero portaisiin soveltuu kestopuu.