Käsijohde viimeistelee toteutuksen

käsijohde

Käsijohde valitaan tukemaan portaikon, sisutustyylin ja kiinnikkeiden kokonaisuutta. Mikäli käsijohdetta ei haluta korostaa yksityiskohtana, kevyt käsijohdelista lasikaiteen yläreunassa on usein riittävä kaiteen viimeistelyyn. Ulkonäöllisten seikkojen lisäksi käsijohteet ovat liikkumisen toiminnallisia tukia, joille rakennusmääräykset antavat omat määreensä.
Käsijohteen valinta tukee tilan muotokieltä

Portaissa käsijohde voidaan toteuttaa joko erillisenä käsijohteena seinään kiinnitettynä tai suoraan porraskaiteeseen integroituna. Tasanteiden kaiteissa käsijohteen merkitys ei usein ole niinkään funktionaalinen, vaan sillä on ennen kaikkea ulkonäöllinen merkitys kaiteen viimeistelyssä.

Käsijohde kiinnittyy seinään tai lasiin

käsijohde

Tolpattomissa täyslasikaiteissa käsijohde kiinnitetään usein kaidelasin yläreunaan. Haluttaessa lisää näyttävyyttä ja tilan antaessa myöten käsijohde voidaan tuoda myös lasikaiteen rinnalle, jolloin se kiinnittyy kannakkein ylellisesti lasiin

Runsaasti vaihtoehtoja

Valikoimassamme on tyylikkäitä käsijohteita niin nousu- ja tasokaiteisiin kuin myös irrallisiksi, seinään kiinnitettäviksi käsijohteiksi. Materiaaleina ovat puu, RST tai alumiini. Muotokieli voi olla pyöreä, ovaali tai kulmikas.Kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista.